Bölümümüz Öğrencileri ve Bölümümüzden KIM Kodlu Servis Derslerini Alan Tüm Öğrencilerin Dikkatine Laboratuar Dersleri Hakkında

Bölümümüz Öğrencileri ve Bölümümüzden KIM Kodlu Servis Derslerini Alan Tüm Öğrencilerin  Dikkatine- Laboratuar Dersleri Hakkında

Bölümümüz Derslerinin Laboratuarlarına 02 Ekim haftasında ilgili ders grubunun laboratuvar saatinde başlanacaktır.

Bölümümüz Laboratuar Derslerini alan tüm öğrencilerin, oryantasyon için 25 Eylül haftasında ilgili ders grubu, günü ve saatinde, USIS sisteminde belirtilen laboratuarda hazır bulunması gerekmektedir.

Laboratuvarlar  Fen Edebiyat Fakültesi B blokta zemin kattaki Analitik Kimya Laboratuvarı (BKL-11), Anorganik Kimya Laboratuvarı (BKL-21), Biyokimya Laboratuvarı (BKL-08), Fizikokimya Laboratuvarı (BKL-20) ve Organik Kimya Laboratuvarında (BKL-12) yapılacaktır.